???????? ????????? ???????????? Sales Phone ???????? ??? ???????? ??? ??? 27%

29-Mar-2011 | News-Press Release

Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), 29 Μαρτίου 2011 ΠρÏŒκειται για έναν παγκÏŒσμιο κανÏŒνα των πωλήσεων – μÏŒνο το 20% του συνÏŒλου του προσωπικοÏÂŤ πωλήσεων στον κÏŒσμο παρουσιάζει απÏŒδοση πραγματικοÏÂŤ επαγγελματία.  Η εφαρμογή Sales Phone, ένας παγκÏŒσμιος ηγέτης στις κινητές Εφαρμογές για την ανάπτυξη του πελατολογίου και τη διαχείριση των πωλήσεων, ανατρέπει αυτές τις στατιστικές. Η επαναστατική εφαρμογή, Sales Phone, ωθεί το 80% των πωλητÏŽν στο προσκήνιο της βιομηχανίας παρέχοντας τους τα απαιτοÏÂŤμενα εργαλεία για τον προσδιορισμÏŒ πιθανÏŽν ενδιαφερÏŒμενων, την οργάνωση και τη διαχείριση δεδομένων και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα τη διατήρηση των πελατÏŽν, συνεχείς συναλλαγές και έως 27% ενίσχυση των πωλήσεων.

ΑπÏŒ την αρχή μερικά χρÏŒνια πριν, η εφαρμογή Sales Phone έχει αλλάξει τον τρÏŒπο με τον οποίο οι ομάδες πωλήσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία, στις τράπεζες, στα ξενοδοχεία, στην κτηματαγορά και σε άλλες βιομηχανίες, διαχειρίζονται την ανάπτυξη του πελατολογίου τους. Σήμερα η εφαρμογή Sales Phone έχει αναβαθμιστεί με επιπρÏŒσθετα, φιλικά για το χρήστη χαρακτηριστικά και εδραιÏŽθηκε γρήγορα ως ηγετική μέθοδος απÏŒκτησης δεδομένων και ως εφαρμογή δημιουργίας εισοδήματος ανά τον κÏŒσμο.

ΕÏÂŤκολη στη χρήση, η εφαρμογή Sales Phone παρέχει αυτοματοποιημένη εφαρμογή ανάπτυξης πελατολογίου για τους πιθανοÏÂŤς ενδιαφερÏŒμενους στα τηλέφωνα αφής (touch phones) iPhone, iPad και  Android.

Αυτή η σημαντική εφαρμογή προσφέρει μια ισχυρή πλατφÏŒρμα για την καταγραφή, το φιλτράρισμα και την οργάνωση πληροφοριÏŽν, τη δημιουργία αναφορÏŽν πωλήσεων και την παρακολοÏÂŤθηση πιθανÏŽν πελατÏŽν μέσω ηλεκτρονικοÏÂŤ ταχυδρομείου, SMS ή τηλεφÏŽνου.

Στρατηγικά τιμολογημένη στα 39.99 δολάρια Η.Π.Α. ανά πωλητή, η εφαρμογή Sales Phone είναι ένα απÏŒ τα οικονομικά πιο άνετα κινητά προγράμματα συναλλαγÏŽν ανάπτυξης πελατολογίου που διατίθεται επί του παρÏŒντος.

Σε έναν κÏŒσμο στον οποίο επικρατεί η τεχνολογία και ο οποίος καθοδηγείται απÏŒ την ανάγκη απÏŒκτησης περισσÏŒτερων πελατÏŽν, η εφαρμογή Sales Phone ανεβάζει συνεχÏŽς τον πήχη αναπτÏÂŤσσοντας νέα προγράμματα για πωλητές.

Η εφαρμογή Sales Phone κάνει τη διαφορά στον κÏŒσμο των πωλήσεων παρέχοντας ανθρÏŽπινους συνδέσμους, προσοχή στη λεπτομέρεια, μεμονωμένες σχέσεις και τελειÏŒτητα στην εξυπηρέτηση των πελατÏŽν.

Κάθε οργάνωση διεξάγει μια διαφορετική αναζήτηση κατά τη δημιουργία ανάπτυξης πελατολογίου. ΑπÏŒ Εφαρμογές συλλογής δεδομένων, εφαρμογές ανάπτυξης πελατολογίου, εφαρμογές για τη διαχείριση των πωλήσεων, εφαρμογές CRM (Διαχείριση σχέσεων πελατÏŽν) για iPhone, iPad ή εφαρμογές Android για εμπορικοÏÂŤς αντιπροσÏŽπους, έως εμπορικά προγράμματα για iPhone, εφαρμογές για iPad, ή εφαρμογές Smartphone για επιχειρήσεις. Η εφαρμογή Sales Phone τα συγκεντρÏŽνει ÏŒλα.

Σχετικά με το Salesphone.net
Το http://www.salesphone.net είναι ένας παγκÏŒσμια γνωστÏŒς παροχέας εφαρμογÏŽν iPhone για το προσωπικÏŒ πωλήσεων επιπρÏŒσθετα στις εφαρμογές iPad και Android στα τηλέφωνα αφής. Με σχεδÏŒν δεκαετή παρουσία στις επιχειρήσεις έγινε ηγέτης στην ανάπτυξη του πελατολογίου με μια βάση πελατÏŽν που εκτείνεται σε ÏŒλο τον κÏŒσμο.

Για περισσÏŒτερες πληροφορίες, παρακαλοÏÂŤμε επικοινωνήστε:
Ronald Alfred
ΓενικÏŒς διευθυντής
Ηλεκτρονική διεÏÂŤθυνση: contact@salesphone.net

 

Show HTML Embed Snippet

This release was submitted by a PRSafe user.
Any communication related to the content of this release should be sent to the release submitter.

Contact Info

From Name
From Email
From Company
Message
Login to Submit Email

Author Info

Tag Cloud

Categories

More Releases

Comments

Add a Comment

    \n\